2024-02-13 141 瀏覽
🎂 #21112023 🧃🍋🍋🍋今年都喺最錫 여동생 嘅 오빠📸為咗我打咭靚啲而揀ヽ(*´∀`)八(´∀`*)ノ「 當文歷餅店 𝓫𝔂 𝓓𝓸𝓶𝓲𝓷𝓲𝓺𝓾𝓮 𝓐𝓷𝓼𝓮𝓵 」 🎂🦁吼~~ 🦁吼~~ 🦁吼~~ 今年又要拎出嚟痛心訓斥(。•́ωก̀。)…識咗𝟯𝟬年做咩咁見外哥哥竟然叫𝓦𝓲𝓷𝓷𝓲𝓮(⑉・̆-・̆⑉)うぅぅ🐻:唔准咁有隔閡嗌我呀😩💢 🐻‍❄️:😗個名牌你想寫咩?🐻:風華絕代婀娜多姿美麗動人𝒟𝑒𝒶𝓇 𝒲𝒾𝓃𝓃𝒾𝑒🐻‍❄️:吓😀咁多字?寫英文都已經見佢淨喺手都震埋喎🤣🤣⁡ 🎂 紙包檸檬茶 – 伯爵茶佛手柑蛋糕 $550-𝓛𝓮𝓶𝓸𝓷 𝓙𝓾𝓲𝓬𝓮 𝓑𝓸𝔁💬簡介:是香港人的童年回憶!外層白朱古力片是紙包檸檬茶設計,內層是伯爵茶馬斯卡彭慕絲,配以佛手柑奶酪、杏仁餅及脆片餅乾 (𝒻𝑒𝓊𝒾𝓁𝓁𝑒𝓉𝒾𝓃𝑒),茶味馥郁。· · · 🧃外殼只有 🍋正面+🍋背面(一樣)喺可以打咭,大家最認同就喺支飲管像真度高🤍,但左右兩側手工較為粗疏,只貼上兩個🔽三角形🔽模仿利樂包裝🧃就算,體積咁大,反正圖案都喺印出嚟🥴為何唔再做細緻啲🔎增加玩味,依家留白空間咁多🤌🏻 就好似做到天一半地一半嘅作品😂😂· · · 當文歷 我👂🏻過都喺負
🎂 #21112023 🧃🍋🍋🍋
今年都喺最錫 여동생 嘅 오빠
📸為咗我打咭靚啲而揀ヽ(*´∀`)八(´∀`*)ノ

🦁吼~~ 🦁吼~~ 🦁吼~~
今年又要拎出嚟痛心訓斥(。•́ωก̀。)…
識咗𝟯𝟬年做咩咁見外
哥哥竟然叫𝓦𝓲𝓷𝓷𝓲𝓮(⑉・̆-・̆⑉)うぅぅ
🐻:唔准咁有隔閡嗌我呀😩💢
🐻‍❄️:😗個名牌你想寫咩?
🐻:風華絕代婀娜多姿美麗動人𝒟𝑒𝒶𝓇 𝒲𝒾𝓃𝓃𝒾𝑒
🐻‍❄️:吓😀咁多字?寫英文都已經見佢淨喺手都震埋喎🤣🤣

🎂 紙包檸檬茶 – 伯爵茶佛手柑蛋糕 $550-
𝓛𝓮𝓶𝓸𝓷 𝓙𝓾𝓲𝓬𝓮 𝓑𝓸𝔁

· · · 當文歷 我👂🏻過都喺負皮多,所有中肯評價普遍都喺 勁甜🩸、極度甜🧨、糖尿等級甜🌡️
· · · 可能因為大家做好曬心理準備,一定喺好甜嘅,反而又無想像中甜到起痰嘅感覺,蛋糕相當鬆軟 💛🤍💛 每層 𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟 味道相當明顯突出,喺夾嘅❕
· · · 結論喺只要唔好期望/食個外殼個白朱古力片就無事 👌🏻😂
2023-11-21
外賣自取