2020-11-23 196 瀏覽
野飲甜度適中                                                                                又大杯                                        價錢合理                                        店員手腳又快樣樣都唔錯加上V walk都冇乜選擇                                        行開V walk可以試下呢間                                        佢仲比了可愛的miffy濕紙巾                                        覺得好治愈~                                                                                                                        鋪頭有個梳化仔比你飲野
價錢合理
店員手腳又快