之前都曾經黎過食呢度既甜品(鮮芒果玉露伴青檸雪芭),覺得好正,好好味家,不過始終都覺得價錢貴左D!!!而今次就係中午黎食既,行過門口見到佢地有lunch食而且咁包埋甜品潻,於是就入去試下啦!!周家姐2個人叫左2個餐,一個係西班牙牛肉天使麵,另一個係葡汁雞扒意粉,第一個D味道都幾好,但係個雞扒意就no good啦,雞扒冇雞味,仲有D鞋烚烚,D意粉一D都唔彈牙,同埋好似煮得太耐啦。餐茶方面都估係普通野家啦,不過都冇理由叫凍檸茶變左暖檸茶家?!洗唔洗咁“孤寒“呀??杯野黎到既時候D冰都差唔多溶晒啦,搞到唔凍唔熱好難飲呀!!而甜品方面有4款,其中一款係是日甜品,好似係strawberry cake(實際個名唔記得左),另外要左個芒果豆腐花,兩個甜品都幾好,不過係個strawberry細舊左D,size大約係美心西餅既三分一倒啦!!!下次都會再黎既,不過只限於食佢地D甜品囉!唔會再試佢D熱食家啦!!!                                      今次評分只限於佢地既lunch set,同佢地既甜品冇關!