2019-09-05
因為朋友有Ruby Tuesday既membership,食野有半價,超抵,所以今日就突登黎尖沙咀間分店到食。我地三個人叫左一個小食、兩個主菜同一個甜品,真係超級飽首先黎既係呢個滋味炸蝦,個汁酸酸甜甜,有d似沙律醬咁既味道,再包住大大隻既炸蝦,真係超級惹味唔好睇落個兜咁細,其實都有4-5隻蝦。下面仲有超多沙律菜,真係值得一試。之後我地又叫左呢個三文魚扒,個皮煎得幾香脆,再配埋下面個野菌意大利飯,真係好好味,幾值得一試!再黎就係一個蜆肉意大利幼麵,其實即係蕃茄醬蜆肉意粉,個人就覺得冇咩特別,不過就幾抵食既最後真係要講下個甜品呢個甜品杯千奇品好睇少佢,最底有brownie,上面鋪滿左朱古力mousse、雲呢拿雪糕,仲有oreo碎,勁好味。但因為真係太多野食,又好大杯,我地三個人一齊食都食唔哂。。