一行8️⃣人, 加2個BB👶🏻 約左喺將軍澳下午茶☕️Target 喺東港城搵一間餐廳✅大人要坐得舒服✅放到BB車 (因為BB未訓醒)✅最好無用餐時間限制 (雖然最後我地都係食左1.5小時就走)最後決定去Itamama🙆🏻‍♀️-下午茶餐價錢合理, 選擇多👀又坐得舒服, 難怪咁旺場😆-💁🏻‍♀️芝士野菌炒滑蛋牛角酥 配薯條🥚野菌炒滑蛋味道香濃, 嫩滑度尚可🧀由於滑蛋嘅熱度, 芝士處於半溶狀態🥐可惜牛角酥比較失色, 唔脆偏乾無焗熱, 係就咁一個室溫牛角酥切開放滑蛋芝士......😶-💁🏻‍♀️牛肝菌汁烤雞焗長通粉份量偏細~~一個細細煎pan, 長通粉上淋上牛肝菌汁, 有4-5件烤雞🐔牛肝菌汁惹味, 烤雞ok嫩滑👌🏻-👉🏻整體黎講食物唔錯, 味道偏濃, 食開淡口嘅應該覺得幾咸下🙉👉🏻服務需改善, 我都明好趕想做下一輪, 但係都唔洗pat pat一離開張櫈, 都未離開個位, 就隊架收拾車過黎, 大大力嘭嘭聲咁收野🙄-
一行8️⃣人, 加2個BB👶🏻 約左喺將軍澳下午茶☕️
Target 喺東港城搵一間餐廳
✅大人要坐得舒服
✅放到BB車 (因為BB未訓醒)
最後決定去Itamama🙆🏻‍♀️
下午茶餐價錢合理, 選擇多👀
又坐得舒服, 難怪咁旺場😆
💁🏻‍♀️芝士野菌炒滑蛋牛角酥 配薯條
🥚野菌炒滑蛋味道香濃, 嫩滑度尚可
🧀由於滑蛋嘅熱度, 芝士處於半溶狀態
💁🏻‍♀️牛肝菌汁烤雞焗長通粉
份量偏細~~
牛肝菌汁惹味, 烤雞ok嫩滑👌🏻