2015-02-10
2089 瀏覽
星期六一點半左右去到,剛好有檯,等佢執野換爐約5-10分鐘可以入坐。但坐低左之後的左一陣都冇人比menu 卒之要開聲叫佢比,態度友善,可能太忙唔記得吧之後落單,點左厚豬腩肉原味醬汁、薄牛舌、牛肋肉、紫菜包飯牛肉味,之後等食啦首先上檯係肉,同一碗飯,唔知道點解有飯,因為menu 冇寫,點知好快再黎多碟,再多碗飯,不過直到呢一刻都未有人開爐,直到第三碟肉都黎埋,都未有人開爐,雖有又要叫人黎,但佢地好似好忙咁,最後卒之開左但走得好快,我地仲未有夾肉個夾,又要問人拎,之後又原來冇較剪,同埋原來泡菜都未比我地,最後佢先一次過拎呢d 黎,再加碟生菜味道方面,全部野都偏咸,即使係原味醬汁個個撥開晒d 醬都係好咸,但生菜得幾片,聽到隔離檯問佢拎時話要比錢,所以我地都茅refill, 唯有係咁食飯,但最後食晒飯都未食晒肉,可想而知有幾咸.....唯有勁飲水但食完之後發現張張檯都有杯飲料同湯,點解我地冇?同埋聽到隔離檯追前菜同飲品追到發火,速度確實係好好好慢,可能人手唔夠吧,唯一好就係佢地雖然比人發火但都冇黑面👍