2022-09-09
之前上網睇到話北角活Cafe得到好多好評,於是我都趁今日放假,我都去試一下啦!點知試過之後,呢度嘅環境食物簡直係世一呀!呢度環境好闊落,裝修以白色為主,非常簡潔,而啲枱非常大張,櫈亦坐得好舒服,光線都好充足,好適合喺呢度渡過一個下午!咁我坐低咗之後就開始點嘢食啦!先黎就係煙三文魚牛油果醬蛋窩夫🧇哇!隻雞蛋完全係糖心蛋!原隻煎好放係三文魚上面,三文魚亦都非常之大件!魚肉充滿油脂!配合埋啲牛油果醬一齊食簡直係衝擊味蕾!之後我就食咗個荷蘭大啡菇西西里意大利飯!成個飯有啲香草配搭,令成個飯非常之香同惹味,而啡菇亦非常厚身,味道亦非常之出色!煮得好冧同好入味,成個飯都好好食😋最後飲品都非常不錯👍Espresso Martini 集合左苦甜兩種個味道,口感非常豐富好好飲啊!