2022-02-03 234 瀏覽
今日同朋友兩個人去食lunch 一早經OpenRice book咗枱 仲落咗個remark講低希望坐到嘅枱位置我哋準時2:00去到餐廳 一去到餐廳發現想坐嘅位置有人坐緊餐廳職員應該冇幫我哋reserve想坐嘅位置 但佢就同我哋講話唔係確保一定留到枱 但係我哋都早咗半個月book枱 真係咁都安排唔到咩?除咗留位問題 嘢食同埋員工態度都十分唔錯Set lunch 可以試晒幾款starter同main dish 仲可以自己揀一款甜品不過最吸引嘅相信係2 hours free flow白酒紅酒 啱晒我依啲酒鬼 哈哈!嘢食好食 份量足 上菜速度夠快 覺得maccaroni beef cheek ragout最好食 而咖啡同甜品略嫌遜色餐廳員工經常面帶笑容同有禮令我哋用餐時愉快依間餐廳我係會再幫襯!係一個適合朋友聚會嘅地方
今日同朋友兩個人去食lunch

我哋準時2:00去到餐廳 一去到餐廳發現想坐嘅位置有人坐緊