2016-12-25 715 瀏覽
平安夜,約左朋友岀黎揾食,呢間野無限時間真係好,好過食西餐比人鋸一筆。呢度環境都幾寛闊舒適,侍應服務好好,真係不停non stop幫我地加茶,可能人都唔算多既關係。先叫左兩隻乳鴿,待應叔叔有為我地提供手套,實在太貼心,乳鴿超級熱辣辣,咬落啖啖肉,好多肉汁真係好好食之後係猛虎咬一口,我以為叫"咬一口",個size 會好迷你,原來都幾大個,所以同朋友一人share 一半岩岩好,呢個包入面有茄汁同酸菜,感覺唔係好夾,可能我平食開既唔係咁,無想像中咁好食,不過豬腩幾淋花姑松露,之前係其他地方食過,但呢過算好味,咬落好香菇菌同松露香黃金蝦,呢個我覺得有驚喜,個皮超級鬆化,入面係去殻蝦肉,唔係平時酒樓食果種,不過咸蛋味唔係好濃,但都真係好好食,吃完一隻會唔夠雞柳伊麵,呢個比較普通,無咩特別總結環境唔錯,坐得舒服,食物精緻,值得一讚4個人埋單都係500蚊
可能人都唔算多既關係。
真係好好食
雞柳伊麵,呢個比較普通,無咩特別
總結環境唔錯,坐得舒服,食物精緻,值得一讚
4個人埋單都係500蚊