2020-08-12 295 瀏覽
行開旺角,見到朗豪坊對面新開一間DPD大牌檔,所以入咗去試。門面用大嘅落地玻璃窗,入到去有好多綠色植物裝飾,座位好闊落,坐得好舒服。我地今次叫咗兩份早餐:DPD早餐:鮮蕃茄濃湯鮮牛肉通心粉 配埋 北海道牛乳炒蛋同牛油多士番茄湯底味道超濃郁,通粉軟硬適中,牛肉嫩滑,配埋一齊酸酸甜甜夠開胃又好食!跟餐配嘅北海道牛乳炒蛋同牛油多士,牛油多士香脆好食,必試!美式早餐:楓糖鮮嫩雞扒、香脆薯餅配埋北海道牛乳炒蛋同牛油多士早餐好大份,雞扒肉質嫩滑多汁,加上甜甜的楓糖汁,皮脆肉嫩。而滑蛋就加入北海道牛乳一同炒,令炒蛋濃稠滑溜,好好味!另外一題,佢地嘅服務質素好好,同埋見佢地LUNCH、DINNER同TAKEAWAY MENU都好吸引,門口仲有CAKESHOP有蝴蝶酥同蛋糕買,下次行過一定要再試!

DPD早餐

美式早餐

2020-08-04
5 分鐘 (堂食)
$40 (早餐)
美式早餐
DPD早餐