2017-04-29 50 瀏覽
上次過來係同朋友慶祝生日,覺得環境同服務都唔錯,所以今日落雨冇嘢做就約朋友過來食泰菜😂我哋兩個女仔咁細食,就嗌咗3個餸,最後都係食唔晒🙈首先一定有我摯愛嘅木瓜沙律,口感非常爽口,加埋酸酸辣辣嘅汁,好清新好開胃。不過我覺得如果唔落青豆角會好d。馬拉盞炒通菜夠味好多蝦米,而且分量好多下,2個人食唔晒,3個人食就差唔多,炒得好野味!泰式雞肉炒飯真係好好味,好夠鑊氣,飯粒粒分明,雞肉好嫩滑,多得黎又大大舊,一啲都唔孤寒。3個菜入面最鐘意係呢個炒飯Waiter告知啤酒買一送一,咁就梗係要呢個啦,兩個人啱啱好。上枱一刻真係嚇親,咁大杯嘅?😱😱😱呢度足夠4個人飲wor🤣好抵啊。味道甜甜哋,唔飲開酒既都會好易入口。餐廳入面播放泰國歌曲,原先嘅玻璃門又拆左,直接望到outdoor,光線又比之前明亮,顯得更加開揚舒服,食下傾下就兩個鐘好快過,係一個同朋友聚會嘅好地方。兩個人最後埋單係$323,呢個價錢有咁嘅環境同食物質素、份量我係覺得抵!

3個菜入面最鐘意係呢個炒飯