2018-11-14
嚟呢度嘅原因主要係因為想搵間cafe坐下休息下,上網就搵到呢一間,今次都係係閒日嘅下午茶時間 大約係三點鐘左右嚟食上網睇都知呢度係以「郵」來做主題嘅cafe,食客嚟到可以買明信片又或者可以寫明信片加埋可以坐低飲杯咖啡攤抖一下呢度嘅環境如果係以cafe來講可以話係非常非常大,幾乎係有一層咁大今次叫咗All day breakfast 卡邦尼意粉CappuccinoAll day breakfast 個份量都幾大,而且佢嘅香腸係用德國嘅香腸,香腸幾好食。煙肉用左比較瘦嘅,冇咁油膩。炒蛋就普通。個沙律就用咗黑醋所以好開胃,不過敗筆就係牛角包非常之淋。卡邦尼意粉 佢啲粉意唔會整得太淋變咗面條,個汁都夠蛋味,而且有大量芝士碎鋪面味道還可以。不過2杯Cappuccino 我就覺得麻麻地,一來味道唔算特別好正正常常,最大問題係佢嚟到嘅時候都已經凍凍地,飲唔夠半杯成杯咖啡已經凍左呢樣野絕對要改善!
今次叫咗
All day breakfast