2018-01-09
首先講下食物,其實前菜都已經好岩我胃口,係麻辣青瓜同木耳,質素同專食麻辣菜既餐廳有得揮!我地3個人食叫左海洋套餐配花膠螺頭雞湯底,非常入味,就算普通淥條菜都好好食!湯底啲料好夠,愈煲就愈好食!佢個魚皮同響鈴都冇得輸,一開始見到咁大舊有啲驚訝,職員話係岩岩炸好,試完真係覺得好鬆脆!未食過咁鬆脆既魚皮同響鈴,放去個鍋2秒之後都仲有啲脆但又有湯味真係好正!海鮮一大盤都好令人震驚,鐘意海鮮野人岩哂。雖然我唔係好識分貝類既野,但全部食落口都feel到幾新鮮,其他既配料都唔錯,值得一試!另外要讚下佢既裝修,一入去完全唔似火鍋店而係似西餐廳,似係花過心絲設計,例如燈飾係設計成地球儀同單車,而且放食物既碟用個好似英式甜點架既野拎出黎,感覺好可愛,用一般見到亂既火鍋店唔同,感覺好舒服乾淨。最後不得不讚佢地服務,真係冇得輸!一入黎職員就好親切問係咪第一次黎,主動同我地介紹個套餐同湯底比我地有啲認識。到見到我地想填野飲寫都主動話叫我地同佢講就得,唔洗寫,比我地覺得好貼身心。而且每次黎啲野食個陣都會講埋建議淥幾耐,唔會令我地濛查查咁。雖然之黎愈來愈多客,佢地都好忙,但都唔會忽略左我地依枱就黎食完既客,簡唔中都
最後不得不讚佢地服務,真係冇得輸!一入黎職員就好親切問係咪第一次黎,主動同我地介紹個套餐同湯底比我地有啲認識。到見到我地想填野飲寫都主動話叫我地同佢講就得,唔洗寫,比我地覺得好貼身心。而且每次黎啲野食個陣都會講埋建議淥幾耐,唔會令我地濛查查咁。雖然之黎愈來愈多客,佢地都好忙,但都唔會忽略左我地依枱就黎食完既客,簡唔中都會黎問下我地覺得啲野食點,而且見到我地差唔多停哂手都主動問我地要唔要試甜品,咁既服務態度真係邊間火鍋店都搵唔到!