2023-02-23
今次小吉我專登帶多個朋友仔周圍去試野食,平時我真係好熱愛周圍食〰️港九新界都試過很多〰️今次係apps見到一間新開既店,位於上環,叫做溯、餐廳舖位都好明顯,地點都易搵,一望就搵到〰️整個餐廳有種西式感,灰色裝潢格調為主,以西餐為主打〰️浪漫又有氣氛,環境增加好感度。拎手睇menu 有好多野食可以揀〰️menu有種高級感〰️所有餐具都放得好整齊,心裡期待食物質🎶至於價錢方面〰️都算係公道合理,飲品好獨特,好飲,各位如果想對自己好〰️咁係一間唔錯既選擇 總結味道較出眾:🈵特別介紹卡邦尼🉐Bird $168好大碟,雞胸超大塊♾️好大方!仲有菜,藜麥營養豐富♾️呢個係健康之選,絕對有益🉐Golden Chrysanthemum tea濃縮既菊花味♾️真材實料,賣相可以♾️我都有打卡😂🉐Nagoya好靚♾️呢個配搭一直以來都未見過,味道好特別,柚子、蘋果汁、青瓜加起上來係咁夾♾️好好飲🉐Carbonara $168份量好滿♾️卡邦尼有好香濃既芝士味♾️火腿加蛋好好食,醬汁調得好好♾️食晒成碟完全唔會濟美味程度🉑🉑🉑🉑🉑價錢公道 🉑🉑🉑🉑🉑環境氣氛 🉑🉑🉑🉑🉑
總結味道較出眾:
🈵特別介紹卡邦尼
濃縮既菊花味♾️真材實料,賣相可以♾️我都有打卡😂
美味程度🉑🉑🉑🉑🉑
價錢公道 🉑🉑🉑🉑🉑