2019-06-02
今晚同朋友行完街~ 7點幾~ 見到廣告牌 心夜來潮~ 幾得意~ 就想試下~間鋪好近地鐵站B / D 出口 , 食完都好方便我地走 XD 呢到冷氣有點大 有點凍~ 侍應招呼都幾好~ 先黎 藥膳滋補燉雞湯 ~ 湯料藥膳充足~ 味道濃郁~ 雞件都多 而且好入味 好好食 嫩滑易入口~ 養生之選 絕對無誤呀!!!~~然後黎左 蒜蓉牛油燒扇貝~ 我自己就好喜歡 蒜蓉牛油配搭~ 基本上呢個配塔 燒咩都好食~XDD 燒扇貝就更加好食啦! 超級香口~ 放入口 口感好濃烈 好味 !!之後係 混醬雙雞煲 ~ - - 有小小後悔點左呢個~ !不過唔係因為味道唔好食~而係飲左雞湯又食呢個 ~ 好多雞XDD ~不過呢個醬小咸香甜 配上田雞+雞件的配搭~! 好好味呢 (如果怕田雞~侍應話可以轉全雞件!!) 呢個煲賣$138 我覺得真係幾抵~ 份量好多~ 兩個人食實夠~ 030 食完絕對會想下次再食 !!抵食 好食嘛!!最尾緊係要黎個中式甜品啦 黃金一口炸饅頭 !!西式甜品 cake? 雪糕? 果凍啫哩? 其實真係食得多~ 但呢個真係好好食呀
呢到冷氣有點大 有點凍~ 侍應招呼都幾好~
藥膳滋補燉雞湯
蒜蓉牛油燒扇貝 1隻 $42
混醬雙雞煲
而係飲左雞湯又食呢個 ~ 好多雞XDD ~
黃金一口炸饅頭 $38/9個
西式甜品 cake? 雪糕? 果凍啫哩? 其實真係食得多~
但呢個真係好好食呀!!! 唔好介意我誇張左咁講= = 我真係想一星期食幾次呢個 哈哈 完全受不了誘惑呀!!
呢間餐廳的食物口感真係好滿足到我~~ 我一定會再番黎食