2021-04-10 662 瀏覽
我地好鍾意食咖央多士架~知道呢到有得食,呢間仲要係得到2020年must go既新注目餐廳既名銜 ~所以一定要黎試下~黎到呢間餐廳,環境有星馬熱帶既原素, 綠色嘅牆身加上綠化嘅裝飾,另一邊係懷舊風。感覺好清新。餐廳地方都幾闊落~今次我地叫左星色常餐,有一碗迷你喇沙配一款餸同麵底加一款小食同半份班蘭咖央多士。我地自選要左一墨魚丸配喇沙油麵、 班蘭咖央多士配炸既素春捲。喇沙味道好濃沃, 仲有豆腐卜入哂味~仲有雞蛋、芽菜等等嘅配料。 咖央多士口感鬆脆內含有一片厚厚嘅牛油, 咖央多士做到外脆內軟滑嘅感覺,食半份真係唔係好夠喉😂~成個星色常餐好多配搭🤭。另外亦都叫咗一份馬來沙嗲三寶飯, 三寶有有雞翼、香茅豬扒同扎肉,仲有重點嘅沙爹汁 第一啖係甜後續帶一點微辣, 都算開胃! 香茅豬扒、雞翼都煎到香香脆脆,就咁食都好入味, 配埋沙嗲汁就更加香。12點前結帳或2點後入座黎食仲有得平

12點前結帳或2點後入座黎食仲有得平