招聘中
$18,500-$19,500
$18,000-$24,000
$17,000-$20,000
月薪
更多筍工 (5)
呢次我同朋友去試咗呢間餐廳嘅二人套餐,真心推薦!如果你鍾意靚景加靚食,呢間餐廳係唔錯嘅選擇。室內環境幽靜,啱哂同朋友傾計或者想放鬆下嘅你。而戶外餐區更加正,可以遠眺汀九橋,夜晚仲有靚靚燈光,氣氛一流,坐低就已經覺得值回票價。至於食物,絕對對得住個景!忌廉龍蝦湯開場就嚟一碗濃郁嘅龍蝦湯,味道非常出色。忌廉同龍蝦嘅味道好平衡,口感滑溜,飲完一啖真係滿足到爆。如果你係鍾意飲湯嘅人,呢道湯真係唔可以錯過。巴馬火腿哈密瓜多士鹹香嘅巴馬火腿配埋清甜爽口嘅哈密瓜,口感層次好豐富,再加上香脆多士底,簡單但唔失驚喜。安格斯牛柳、海虎蝦、帶子、時令蔬菜牛柳我叫咗五成熟,啱啱好!入口嫩滑之餘,牛味夠濃,仲鎖住啲肉汁。海虎蝦尺寸十足,帶子就同樣新鮮滑溜,配埋時令蔬菜,健康又滿足。伊比利亞有骨豬扒、香煎帶子、青蘋果條、柚子海鹽醬呢道菜真係好有驚喜!豬扒有一陣煙燻香,肉質唔會太乾。而香煎帶子嘅鮮甜味,配埋青蘋果條同柚子海鹽醬,剛剛好中和咗豬扒嘅油膩感,呢個組合幾特別。藍莓芝士蛋糕 & 原味芝士蛋糕甜品方面,藍莓芝士蛋糕酸酸甜甜,芝士味夠濃,係經典組合。而原味芝士蛋糕就更加香濃細膩,入口仲帶少少乳酪味,好滿足。百香

忌廉龍蝦湯

巴馬火腿哈密瓜多士

安格斯牛柳、海虎蝦、帶子、時令蔬菜

伊比利亞有骨豬扒、香煎帶子、青蘋果條、柚子海鹽醬

藍莓芝士蛋糕 & 原味芝士蛋糕

百香果蜂蜜檸檬梳打
飲品方面,百香果蜂蜜檸檬梳打真係幾有驚喜,甜度啱啱好,百香果味非常突出,飲嚟清爽解膩,收個尾一流!

整體嚟講,呢間餐廳無論係環境定食物都好值得推薦,約會、慶祝或者同朋友聚會都啱晒!

2025-07-08