2010-11-16
哈哈~生完BB成1年,先有時間同心情約番D靚女朋友放工飲野傾心事~由於好耐冇去飲野,早2年去開果間餐廳執左都唔知,其中一位朋友就介紹去呢間. 雖然見到OPENRICE的COMMENT麻麻,不過朋友已BOOK位,就算啦,直管試一次LAW~好彩有BOOK位咋,可能因為係星期5, 去到超多人,位置唔算多,我估如果冇BOOK一定有排等,真係要讚讚負責BOOK果位朋友,呵呵~因為我地唔食煙既,所以BOOK左室內的位置,不過張椅背離得太遠,唔可以好HEA咁"唉"住椅背坐,呢樣麻麻地~可能人多掛, 見D STAFF做唔停手, 揮手叫野食都等左一陣先來落ORDER. 不過個STAFF (我估係MANGER?!) 都好好禮貌丫, 唔覺佢好串WOR~ 我地叫果個MANAGER介紹, 分別叫左D紅酒同白酒,都OK, 幾易入口, 味道不錯................另外叫左D串燒,都好味, 不過小食選擇不多, 幾個女仔結果叫左3 ROUND先夠飽, 哈哈!!!不過講到尾, 最欣賞既都係佢個VIEW, 靚到呢~~~~~望住佢真係煩惱盡消~~~~~~可惜今次坐左響室內, 我地決定下次一定要BOOK室外坐, 最
不過講到尾, 最欣賞既都係佢個VIEW, 靚到呢~~~~~望住佢真係煩惱盡消~~~~~~可惜今次坐左響室內, 我地決定下次一定要BOOK室外坐, 最多帶多2件衫既姐, 呵~