2019-10-26
上網search過油麻地有咩好食呢 見到呢間天池放題新開ga wo 今晚係家樂坊附近行街就嚟試下啦 襯仲新個環境應該乾淨d靚d掛 呢度晚市$198 可以任何時段食2個鐘 加$88仲有得升級有多d野食揀 好多我想食嘅都係升級入面 唔爭再加多少少錢升級啦!其實未到餐廳地下已經有人派宣傳單張 睇下menu 有咩食先呢度間鋪唔算好大但好光猛 感覺好舒服 而枱同枱之間都好闊落 唔會坐得好逼 仲有呢度唔係傳統咁用紙落單 佢係用QR CODE然後電話落單ga 咁都幾環保wo我地主力都係點d 升級野食 第一round當然要食刺身啦 帆立貝刺身得升級先有ga 仲有大大隻赤蝦都好juicy海膽刺身甜蝦筒好似幾過癮咁 海膽係新鮮嘅 不過同個筒唔太夾吞拿魚脆脆個配搭好好 甜甜地脆脆配刺身好新潮 黃金魚生塔係D碎魚生擺面 入面原來係飯嚟 不過我食放題都盡量唔叫飯 廢事咁快飽焗黃金大虎蝦我地encore左2次 真係好好食焗蠔焗扇貝我地都有叫呢度甜品corner係門口位置 選擇唔算太多 有幾杯食完有d藥水味🙄不過仲有雪糕任食 佢D味道好特別 我試左玄米茶味同菠蘿椰子2個鐘頭都好似唔係好夠喉添 不過食到好飽好滿足呀
其實未到餐廳地下已經有人派宣傳單張
睇下menu 有咩食先
我地主力都係點d 升級野食
海膽刺身甜蝦筒好似幾過癮咁 海膽係新鮮嘅 不過同個筒唔太夾
焗黃金大虎蝦我地encore左2次 真係好好食
焗蠔焗扇貝我地都有叫
不過仲有雪糕任食 佢D味道好特別 我試左玄米茶味同菠蘿椰子
2個鐘頭都好似唔係好夠喉添 不過食到好飽好滿足呀 襯間鋪仲新可以過嚟一試