2009-03-11
環境好,tea time冇乜人,傾計一流今日2點幾去到,得2台人,好靜我地睇lunch set,點知order時manager話得返tea咁我地睇左陣,諗住叫個2人set tea啦,咁問佢有咩係set入面佢竟然話冇晒2人既tea set我心諗,當我地一打開餐牌時係咪應該一早同我地講聲有咩賣晒呢,扣分order左白汁煙肉扁意粉:呢個好推介,d白汁夠'結',又滑,好夠味,下次黎會再嗌熱狗配薯條:普通貨色,d醬除左茄汁仲有酸瓜整成既醬堆左係度,食落酸酸地好開胃,本身仲'審'左dd白糖係薯條上面最後2個大食怪嗌多件cake藍莓cheese cake:一般般,唔係好正,但都ok,唔識形容=.=密提沙chocolate cake:好友話唔係好食得出有密提沙係度,個餅底又濕濕地,只算係好普通既一件cake係度不停咁傾計,最後個manager見到我食到一半停左手都醒目自動過黎幫我地斟水,係果度坐咁耐都冇比面色我地睇,呢方面就唔錯環境係一流,播住music,但唔知係咪落場時間有d waiter休息竟然係餐廳d角落位訓教,我仲聽到佢地d鼻軒聲@@真係神奇......
今日2點幾去到,得2台人,好靜
佢竟然話冇晒2人既tea set
order左
最後2個大食怪嗌多件cake
係度不停咁傾計,最後個manager見到我食到一半停左手
環境係一流,播住music,但唔知係咪落場時間