2010-01-29 3 瀏覽
朋友飯局,來過Suzuki環境不錯,所以帶朋友來!頭盤: Salmon Salad $52 --- 清新!酸酸地的醋汁很醒胃~!小食: Grilled Chix Wings $38 --- 麻麻地,皮淋的,我愛脆的雞皮,兼且不夠入味...Pumpkin Potato $28 --- 南瓜薯蓉南瓜味淡,中間的是芝士茄子,新口味~焗完熱辣辣夠暖胃!Soft Crab Pasta $76 --- Suzuki的意粉不錯呀!很多款式選擇~ 意粉爽口,軟殼蟹炸得夠鬆脆!Kimchee Pasta $76 --- 好多豬頸肉呀!對比起上一個這個會抵食D! 可惜泡菜較少,不夠辣,要下少少辣椒仔~Potatoes Rice Pot $78 --- 又話是薯蓉焗飯,但沒薯蓉囉~ 哈哈,原來吃下這樣才好,因為超多芝士焗溶了!內裏是碎雞肉,口感幾特別,最底還有飯焦呢~自私地點下一杯特飲 Mango Maltie $36 --- 平時我喝奶昔都肚痛,老公都"喝"住我不要飲了,但這杯奶昔我完全沒有肚痛呀! 少冰好smooth,不太甜,但最頂的cream勁甜,不要或少點就好了~Mango Crispy Rolls
朋友飯局,來過Suzuki環境不錯,所以帶朋友來!

Mango Crispy Rolls $42 --- 賣相一般,白雪雪,不夠芒果汁,卷內有吉士和鮮芒果,外皮是鬆皮,吃下又幾得意喎~ 可以一嚐!

最後不夠喉來多個Warm Chocolate Cake「心太軟 」$42 --- 一刀切下!嘩!朱古力漿都湧出來! 暖暖的~ 好味! 朱古力狂迷必吃!

恒生咭簽賬有9折! 簽單才知道呢~
煙三文魚都幾好味
不入味呀~