2017-06-26
今日放假,搵下九龍灣同觀塘嘅餐廳,諗住食個好d嘅lunch,就搵到呢間餐廳舖面同埋餐廳內嘅環境都幾好,裝潢都算特別👍🏻我地兩個人兩點鐘黎到叫左兩個餐,有餐湯,餐包同飲品。加埋自助沙津,份量就好足夠,可惜味道真係麻麻地,令我地大失所望。先講個豬肋骨,肉質好乾,食落好粗糙,完全唔juicy,有少少似食緊柴皮咁,主要係個醬汁叫無咁差,蔬菜又唔得,又凍凍地,味道好似唔係好新鮮薯角就一般貨色啦,所以成個主菜就淨係食幾塊薯角個海鮮意大利飯就更差,淡而無味,飯粒太大粒,完全唔似食緊意大利飯,好似食緊一pat爛飯咁,海鮮食落又覺得似雪左好耐咁整體黎講食物質素真係完全唔掂,唔會再黎第二次。睇左食評就黎呢試呢間野,但食物完全令人失望,可能期望太高掛,但呢次都真係中左伏,係得環境同服務叫好少少呢個價錢係同區可以食到更好嘅野食!!
舖面同埋餐廳內嘅環境都幾好,裝潢都算特別👍🏻
美國醬燒BBQ豬肋骨配薯菜
海鮮意大利飯
整體黎講食物質素真係完全唔掂,唔會再黎第二次。
呢個價錢係同區可以食到更好嘅野食!!