2020-07-16
//< 走杯 >呢間飲品店好特別~ 因為佢地係有環保同健康概念,要拎走飲需要+$2🤓呢個概念其實小編都buy! 因為呢d飲品真係令每日都會丟棄好多塑膠或者紙~不過因為疫情關係佢地無得係嗰度飲,必須用外賣杯~變相一定要加$2🙈呢度除左概念特別,飲品都好特別架🤤————————————————- 金鑽奇異の夜歌 $34 (+$2 紙杯)-呢杯睇圖覺得好吸引於是就叫左喇!飲落好有驚喜😍菠蘿同椰子🥥竟然好夾!唔會好甜又好香菠蘿同椰子香~ 裡面仲有奇亞籽同埋芋圓!芋圓口感好煙靭超又口感~😆成杯飲品比小編既感覺係好豐富而且唔會太甜啊🤪————————————————評分:7.3/10地址:旺角彌敦道585號S3舖營業時間:1:00-21:30#走杯 #走杯cupfy #cupfy #旺角美食 #旺角必食 #旺角飲品 #旺角飲品店 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodporn #hkfoodgram #🐷🐤飲品 #🐷🐤旺角
< 走杯 >
————————————————