2023-02-18
自問不是文青,但都聽過牧羊少年與他的浮萍,會有舉辦一d文化活動,坐落係係尖沙咀文化中心,自然感覺更有文藝氣息。餐廳燈光昏暗格調,樓底好高加上地方好大,空間感一流,放埋綠色植物,感覺好cozy👐🏻仲有日光既時候坐落地玻璃窗口位都幾靚架!Sautéed Shrimp w/ Spanish Chili醬汁味道香辣惹味,而且用小鐵pan上熱力令到蝦表面多左重焦香,蝦大隻得黎非常彈牙🦐Curry Masala Lamb Chops Slow Cooked w/ Indian Herbs Served w/ Tortilla & Pesto Yogurt (for 2)我同朋友都中意食羊,難得有二人份既羊肋排,唔洗諗即刻叫👐🏻實物真係好有份量,兩個女仔食夠哂呀👍🏻慢煮效果好好,肉好腍好易拆出,一層厚肉加層薄脂肪,成口都係羊香,好出色😋想無咁膩就可以配埋乳酪青醬👍🏻餐廳除左有理念之外,食物都好有水準,感覺有用心經營👍🏻
想無咁膩就可以配埋乳酪青醬👍🏻
餐廳除左有理念之外,食物都好有水準,感覺有用心經營👍🏻