2008-07-27 74 瀏覽
近年屋企唔鐘意煮飯..當要食自己o既時候,通常我就會叫E 到o既外賣..聽電話個阿嬸好冇耐性..成日懶醒以為我要例排..佢分大小兩type o既..我覺得佢個細$24 o既已經好大食唔哂.. 你唔強調講明細o既佢就會逼你要個大$27 o既..我有次唔記得叫細..個星州炒米送到黎係king size 囉..成家食都得..不過佢送外賣o既speed 值得一讚,通常三四個字就送到黎..一打開個外賣見到有煙其實都係一件幾開心 o既事..經常食o既幾味:星州炒米,魚香茄子飯,牛筋腩撈麵,咖啡牛腩飯..星州炒米真係炒得唔錯..好多好多好多料..夠爽..可能我差唔多日日都嗌..佢炒慣炒熟..儘管佢係普遍餐廳..但炒E d 碟頭野都唔會求其..幾好唔錯..不過質素好飄忽..久唔久就有一兩日d野食走左樣同唔同左味..蒜汁雞o既改變尤其顯注..點解會咁..?