2018-09-12 69 瀏覽
終於飲到D人排到癲既老虎堂!!! 唔知係熱潮已經過去定係因為附近競爭太大, 我地星期日7點幾去到!!! 排隊買再加等拎既TOTAL TIME係15分鐘!!!!!!!!又話等個半鐘先飲到既野咁快就到手!!!開心興奮!!!虎虎生風系列(波霸+珍珠) $30最期待既畫面出玩啦, 影完相再SELFIE完一輪之後就飲第一啖啦!!!! 超香既奶味!!!!!好中意啊!!!!再加上黑糖味真係絕配, 唔算太甜, 甜度適中!!! 注意*****甜度同冰度都係冇得揀SET死左!!! 甜度我明, 但點解冰度都冇得揀!!!! 其實有半杯都係冰!!!! 飲到下面好淡!!! 重點*****珍珠超’’林’’, 有失所望, 失敗位就珍珠!!!一D都唔好食喎!!!(可能之前期望好高) 亦有朋友解說可以同多唔多人排隊有關, ANYWAY, 決定唔到會唔會有第二次, 因為仲有好多選擇可以試, 到時試完再決定邊間自己最中意!!! =]

虎虎生風系列(波霸+珍珠) $30
外賣自取