到底有冇人同飢詩一樣, 每次睇到珍煮母個logo都覺得佢係寫珍煮母呢? 😂😂😂  第一次見到佢個招牌同裝修就覺得佢似武俠教派的大堂 😁 他們的飲品還有蓋世英雄系列添😉~ 唔好意思 扯得太遠~呢排睇得武俠小說太多 🤣🤣🤣 叫珍煮丹 make sense 好多,因為係專賣黑糖珍珠 😊黑糖珍珠鮮奶 $30~ 新鮮煮起的黑糖珍珠底層 拎上手暖笠笠😘~ 珍珠比較細粒容易食😊~ 黑糖的味道濃郁, 第一啖係好飲嘅~  鍾意黑糖嘅朋友應該好like👍🏻👍🏻 但飲飲下就覺得愈飲愈甜😆~ 鮮奶的香被黑糖掩蓋~ 平時好少會飲到放棄 但這杯~ 堅持咗一大半 最後... 😅飢point : 4/10#hungermarch #飢詩 #非飢詩

黑糖珍珠鮮奶

飢point : 4/10