2022-10-27 512 瀏覽
唔知有無人同我一樣,有時鍾意熱鬧,有時鍾意一個人靜下。前排見到登龍街開了間一人前烏冬,每個位都隔開了的,有空間感又衛生,真係獨食之選!買野食自助3部曲1️⃣係喺門口點單,2️⃣揀位,3️⃣喺位到scan張單qr code,野食就會送上!獨食都可以好豐富🤩個人比較喜歡他們的冷烏龍面,比較彈口~🍜明太子溫泉蛋冷烏龍麵明太子溫泉蛋冷烏龍麵嘅麵質彈口有口感,而且每條麵都附上粒粒香口明太子😋😋🍜咖喱湯吉列豬扒烏龍麵同行朋友點了咖喱湯吉列豬扒烏龍麵,個咖哩係重點,咖喱香中散發蘋果🍎果香+蔬果香,比較特別同少食到。味道先是甜甜的,再散發出淡淡的辣味。豬扒雖然炸過,但肉質keep到軟香juicy~店員話呢到嘅麵全部用上北海道麵粉,有質素保證。個人覺得他們的小食都好有特色!一定要食下😍😋✨櫻花蝦芫茜餅天婦羅真係比較少見芫茜天婦羅,食過後真係覺得好特別,係好香脆的天婦羅餅配啖啖芫茜香,滋味得來唔油膩,鍾意食芫茜必食!✨蛋黃天婦羅初初見到個賣相有d失望,因為個樣真係好似全熟了,點知一切開超!驚!喜! 入面竟然係好濃香嘅流心蛋黃😍🍓草莓罐裝牛乳蛋糕估唔到餐廳內都幾多自家製食品,草莓罐裝牛乳蛋糕係佢地自家製,用料好好。入面

獨食都可以好豐富🤩個人比較喜歡他們的冷烏龍面,比較彈口~

🍜明太子溫泉蛋冷烏龍麵

🍜咖喱湯吉列豬扒烏龍麵

個人覺得他們的小食都好有特色!一定要食下😍😋

✨櫻花蝦芫茜餅天婦羅
櫻花蝦芫茜餅天婦羅

✨蛋黃天婦羅

🍓草莓罐裝牛乳蛋糕
草莓罐裝牛乳蛋糕

估唔到餐廳內都幾多自家製食品,草莓罐裝牛乳蛋糕係佢地自家製,用料好好。入面嘅蛋糕層層cream奶香味重,配上軟香texture蛋糕+大大塊士多啤梨,味道幾好。

另外還有支裝自家品牌冷泡茶,越飲越甜香。

下次想「獨食難肥」,就真係要再來😆
櫻花蝦芫茜餅天婦羅
草莓罐裝牛乳蛋糕