每次lunch hour行過九龍塘Queen's Cafe都見到超多人排隊😵咁我緊係都唔執輸即刻排埋一份啦😎入到去啲裝修真係好舊式扒館/飯店真係番左去以前咁🤩個人都幾中意🤪叫左個西冷扒lunch set,會先上餐湯同餐包先🍞想講呢到既餐包真係好!出!色!😍呢啲扒館既餐包唔係咁易好食㗎!佢呢隻做到口感鬆軟唔會太實又唔會中空,沾湯食真心一流🤤🥩蒜蓉新西蘭西冷牛扒 $128+15西冷可以😬 >>> 牛柳不了😵西冷厚薄適中而且牛味出啲,咬落去係有口感但唔會係靭,但牛柳佢地用既肉比較厚,啲肉靭好多中間甚至唔太咬到😣配菜不過不失,粟米甜👍🏾不過有時啲薯條擺耐咗好似會翻炸咁就會好大油億味🥲💬其實$160一個食扒既lunch set都ok但唔好expect佢會好好食係好高級既扒,我覺得只係可以滿足下你想食肉既心🤣如果lunch time經過附近又想食肉都可以既但就唔洗特登去了~Bello!希望大家中意我嘅食評啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 如果可以follow埋我就更好啦!@phoebesohungry

餐湯
餐包