2023-03-26
雖然現時大家已經可以自由飛,但因為工作太忙仍然離不開香港😭今次去呢間機場主題的餐廳,都話可以一解我的旅遊癮😢是次去試了餐廳的free flow package,任食六款pizza,同埋紅酒/白酒/啤酒/飲品任飲。我地選擇了瑪格麗特pizza同夏威夷pizza(除此之外還有大阪燒pizza、韓式泡菜pizza、辣肉腸精選pizza、手撕豬肉薄餅,配住紅酒🍷(可選擇Shiraz,Carbenet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardnnay)加上窗口好似機艙,真係好有搭緊夜晚的飛機頭等艙的感覺😍撞正生日月既顧客還有免費生日toast,咁啱朋友呢個月生日有得食,呢款好靚既eye catching美人魚toast又靚又好食,好適合打卡💗💗當晚飲到微醺,加上柔和舒適的音樂,非常寫意🏙️
當晚飲到微醺,加上柔和舒適的音樂,非常寫意🏙️