2023-02-26
成間餐廳都以紅色為主題,入到嚟好似去咗外國咁,好有氣氛,連招呼我哋既店員都係外國人嚟,放心仲有識講廣東話既廣東話🤪或者指住餐牌講號碼都落到單😍又快又準😂🌟扭扭薯條🌟脆卜卜、熱辣辣,配埋冰凍啤酒一流😋🌟威士忌燒烤炸雞翼🌟味道有啲似食緊水牛雞翼咁,個汁酸酸甜甜的,旁邊仲配咗洋蔥乳酪醬,可以配新鮮鮮甜嘅香芹食,味道無咁單調😌🌟腐乳汁凱薩沙律🌟中西合璧既腐乳汁凱薩沙律,第一次食呢個配搭,雖然話係腐乳汁,但唔係好食得出🤪裡面仲有中式既叉燒同炸腩肉等配料,好特別嘅配搭,但味道又唔錯喎😉🌟香腸磨菇薄餅🌟聽店員介紹,佢哋既pizza都係Handmade Sourdough pizza嚟,口感好煙韌,而且每一塊pizza都係即叫即整的,咁岩坐咗喺佢哋個Liza爐附近,好好笑😆叫Big Red Bxxxx🤣 香腸磨菇薄餅味道不過不失,芝士份量都好多,做到拉絲效果🤤見到有promote: 飲品freeflow 優惠,$300可以飲2個鐘,有5種啤酒、少爺啤、House Red / White Wine、梳打、汽水、果汁等等🤩而我哋個set menu包咗2杯330ml啤酒,就一於試吓先😛🌟Just Peach
🌟扭扭薯條🌟
脆卜卜、熱辣辣,配埋冰凍啤酒一流😋
🌟威士忌燒烤炸雞翼🌟
🌟腐乳汁凱薩沙律🌟
🌟香腸磨菇薄餅🌟
香腸磨菇薄餅味道不過不失,芝士份量都好多,做到拉絲效果🤤
🌟Just Peachy Cider $62🌟
4.85%
佢哋所有啤酒都係Tap Beer嚟,見到bartender直接斟出嚟,我哋不約而同都揀咗Peach味既啤酒,呢杯酒精濃度就低少少,好香甜既香桃味,好似飲緊甜酒咁☺️
🌟Peaches & Cream $62🌟
呢杯就高少少有8%,飲落去係非常酸😂無另一杯咁重香桃味,好開胃,岩曬用嚟配扭扭薯條同pizza🤩