2016-07-04
同友人行完街,友人話想飲杯野,然後食埋晚飯。所以就去棉登徑覓食。俾間酒吧吸引左過去。睇過menu都啱食,所以就試下吧。佢有室外同室內。室外可以邊吸煙邊飲酒。室內就適合非吸煙人士。先點個小食 -水牛城雞翼 配blue cheese source。雞翼已被切開了兩半。勁細心。食架時候容易handle好多👍🏻雞翼有微微嘅辣,再點埋個blue cheese source一齊食。正呀。個西芹點個blue cheese source都好好味。好fresh😊炸魚薯條 $158炸魚個炸醬好脆,就算放左一段時間,都仲係好脆。內裡嘅魚肉好嫩滑👍🏻薯條係用原個薯仔切完再炸。外脆內軟,好食👍🏻牛肉漢堡漢堡扒係自家製。店員話佢地嘅standard 係煎到7成熟。當然你想要熟d 或 生d,你都可以要求。但7成熟對我黎講就啱,因我不喜歡食太生或太熟的。而家剛剛好,又夠肉汁😍。再配上原個薯仔而整嘅薯條,真係超級滿足諗唔到飲咩,所以叫店員幫我話事,叫杯無酒精嘅飲品。黎到嘅時但候,覺得杯野好靚☺️。藍藍地咁。話個名叫雲圖。原來話係bartender自己設計嘅飲品,所以menu上係無的。個base係益力多來。一路飲嘅時候,d
薯條係用原個薯仔切完再炸。外脆內軟,好食👍🏻