2014-01-13 20598 瀏覽
呢間店之前同事極力推介, 話上菜快, 無漏單, 仲有韓式飲品任飲.  咁啱有朋友約去呢度開餐, 我當然參加.當日我地訂了6點, 去到也不是太多人.  我地一行9 人+1位小朋友+1位BB, 在呢個任食2.5小時內, 我地不停狂飲狂食, 侍應仍好快手, 真係無漏單, 又上菜快.任飲有鮮奶溝忌廉, 檸七, jolly sandy, 自製蜜桃綠茶(呢個味道.......未必個個LIKE), 可樂, 忌廉, 仲有紫貝天葵添~~~任食方面, 雲吞最唔掂. 粉腸 / 炸魚皮 / 魚類 / 竹籤蝦 / 墨魚滑都有不錯好評.  個個都食到好滿足咁走, 真開心~~~有免費WIFI差不多2.5小時, 會有侍應走來埋單.  走的時候, 店外真係站滿人............

有免費WIFI

2014-01-11