觀塘又多一間隱世角落cafe!位於鴻圖道近海濱方向嘅COTI,從觀塘B2出口落地面,按地圖一直行大約10分鐘內就到,話需如此,但要喺角落處縮入去嘅位置,要細心D搵先搵到架,不過真係名副其實「禾稈冚珍珠」,食物有驚喜!總性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️地理位置:⭐️⭐️⭐️🍯天然蜂巢咖啡 $24參與度極高,比食客自行倒入咖啡至明治3.4特濃牛奶,再放入蜂巢攪拌,微甜口感香醇。值得注意嘅係。蜜糖最好攪拌完就拎起羹,飲用時讓蜂巢粒沉底比較好。特色全日早餐 $98 最鍾意有大大份水果嘅all-day breakfast🤪份量充足,哈密瓜擺設好適合打卡!有別於一般嘅全日早餐,COTI用嘅雞排非常嫩滑,黑椒味濃郁,個皮仲煎得好香脆👍🏻🍓士多啤梨忌廉窩夫 $88完全係我想像中嘅模樣,好似喺卡通片入面走出來嘅waffle啊!香甜可口嘅strawberries剛好中和cream嘅油膩感,一定要趁熱食,先可以感受到豐滿綿密嘅cream配合外脆內軟嘅waffle喺口中嘅滋味😋就這樣,喺呢間角落cafe耗上一個下午,睇下書、覆下email,都幾寫意。驟眼一睇,原來cafe有早餐供應,8am就

總性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️
地理位置:⭐️⭐️⭐️
🍯天然蜂巢咖啡 $24
特色全日早餐 $98
🍓士多啤梨忌廉窩夫 $88
驟眼一睇,原來cafe有早餐供應,8am就開始有各款cafe早餐,比附近商業大廈嘅上班族食。
店內仲有掛耳咖啡包賣呢~