2023-02-16 375 瀏覽
這間魚事者位於旺角登打士街係一間地下舖,只係得立食及外賣,係一間小食店款式都好有創意🤔配答都唔錯!.綿綿芝士汁吉列豬扒魚麵撈 $58/全份呢一款魚麵撈賣相都睇得吓🤔,金黃脆口嘅外皮包裹厚厚嘅豬扒😮,肉質腍嫰鬆軟味道都幾好😋,配埋佢嘅魚麵沾滿濃郁芝士汁😙,令到魚麵更加香而滑口味道十足!.羅定魚腐+魚皮餃+魚湯+魚麵 $74呢一碗魚湯麵味道鮮甜😋魚味都好香😙,食入口魚麵口感軟硬適中都好軟滑,配埋羅定魚腐都好香魚味都幾好食,魚皮餃皮薄通透口感煙韌帶點肉香味又有咬口!.蒜你識撈香滑腸粉 $25呢款香滑腸粉比起以往有創意又特別🤔,店家用咗自製配料烹調加入腸粉,令到味道香而滑口更加👍正,味道帶點濃濃蒜香味😙,食到入口夠哂惹味😋食到停唔到口!.我要哂小食拼盤 $40呢一款道地街頭小食賣相吸引🤤,有炸魚狗腸、雙拼燒賣、咖喱魚兵團,這3款我都好喜歡食,炸魚狗腸大大條好香魚味又有咬口,燒賣腍度恰恰好味道香口,咖喱魚兵團外型特別🤔口感彈牙又有咬口,配埋佢嘅自製醬汁令到整份拼盤十分之惹味😋!.招牌奶茶王 +$12夏菊羅漢果茶 +$10這2款係店家自家製飲品,好有道地風味🤔,奶茶王飲入口茶味濃香😙帶點滑口😋,

綿綿芝士汁吉列豬扒魚麵撈 $58/全份

羅定魚腐+魚皮餃+魚湯+魚麵 $74

蒜你識撈香滑腸粉 $25

味道帶點濃濃蒜香味😙,食到入口夠哂惹味😋食到停唔到口!
我要哂小食拼盤 $40

招牌奶茶王 +$12
夏菊羅漢果茶 +$10

這2款係店家自家製飲品,好有道地風味🤔,奶茶王飲入口茶味濃香😙帶點滑口😋,羅漢果茶係呢一嗰天氣喝番枝的確唔錯,清熱潤肺味道都唔錯甜道適中🤔!
2023-02-13
外賣自取