2022-08-18 49 瀏覽
今日喺銅鑼灣,見到呢間餐廳做緊半價優惠,入到去餐廳環境佈置得幾靚,座位都好豐富,侍應都好有禮貌,幫我哋準備好餐具。事不宜遲,肚仔好餓,睇一睇份餐單先。餐單選擇主力係鐵板餐同埋小食。今日做到女朋友叫咗牛柳套餐同埋生胴套餐~五成熟燒汁紐西蘭牛柳配野菌忌廉湯加熱檸水一上枱,非常之熱辣辣,牛柳係五成熟嘅,肉汁亦都非常之多,食落去唔會覺得煙韌,好香嘅牛肉味,再點一點啲燒汁,好好味。配菜薯條亦都外脆內軟。主打生酮食肉瘦套餐+ 意大利雜菜湯+ 燒春雞+ 軟殼蟹配水果拼盤加熱檸茶上主菜之前,有個牛油小餐包,味道唔錯。羅宋湯都比較香濃,酸酸甜甜。牛油果沙律,蔬菜都好新鮮。主菜終於到啦,燒春雞好大隻,厚肉多多,燒得香脆,亦都唔會太油,另外,軟殼蟹亦都炸得非常之香脆可口,仲有啲蟹膏,勁好食!最後來個小水果拼盤,裏面有西瓜,香橙,藍莓,水蜜桃,食完濃味鐵板燒, refresh下!熱檸茶,熱檸水,檸檬唔會苦,新鮮多汁,夠晒酸!

今日喺銅鑼灣,見到呢間餐廳做緊半價優惠,

事不宜遲,肚仔好餓,睇一睇份餐單先。

餐單選擇主力係鐵板餐同埋小食。

今日做到女朋友叫咗牛柳套餐同埋生胴套餐~

五成熟燒汁紐西蘭牛柳配野菌忌廉湯加熱檸水

配菜薯條亦都外脆內軟。

主打生酮食肉瘦套餐

+ 意大利雜菜湯+ 燒春雞+ 軟殼蟹配水果拼盤加熱檸茶

上主菜之前,有個牛油小餐包,味道唔錯。

羅宋湯都比較香濃,酸酸甜甜。
牛油果沙律,蔬菜都好新鮮。

熱檸茶,熱檸水,檸檬唔會苦,新鮮多汁,夠晒酸!