有時鍾意lunch自己食,享受自我時間,今次特登搵尼間黃色咖啡店,吸引之處係作為文具控既🐻可以邊食好西飲下野又可以睇下特色文具 😍 店舖細細,鋪面bar枱應該只可以容納到4-5個客人,而出面應該可以開兩張枱仔 😌客人要自己去落單,落單後會有一個木製數字擺設,等店員送上餐飲 ☕️ 今次order左特別既「自選全日早餐」同埋「紫薯鮮奶」🤤 推介/ 意見‼️✨特別讚賞男店員,殷勤有禮,而且解釋清楚,亦好細心話我知有個鈎仔掛袋唔洗坐得咁辛苦,另外亦觀察到佢同唔少熟客仔建立左好好關係,真心要特別一讚👍🏻✨ 「自選全日早餐」最岩咩都試食既人,A+B+C+D咁樣每個類別揀一至兩款,🐻揀左香烤雞翼、蒜蓉多士、凱撒沙律、蒜香雜菌、炒蛋同埋香脆薯餅😋 每款都感覺好即製好新鮮,特別推介蒜香雜菌,好香而且每粒菇都好juicy 🥰✨ 「紫薯鮮奶」一上枱聞到香噴噴紫薯味,一飲好香濃暖胃,望住出面風景又望下文具,非常配合寫意😌價錢‼️$108 「自選全日早餐」$45 「紫薯鮮奶」

推介/ 意見‼️

價錢‼️
$108 「自選全日早餐」
$45 「紫薯鮮奶」