2023-08-02
今日黎到呢間工業風既樓上cafe 😳餐廳主打多國菜仲有手工啤酒飲🍻🍱吃吧招牌拼盤$138一共有六款不同小食:煙三文魚珍珠洋蔥、米通蝦芒果莎莎、松露毛豆、松露芝士、煙燻芝士、火腿蜜瓜、黑魚籽糖心蛋。六款小食各有特色🤩自己覺得煙三文魚珍珠洋蔥酸酸甜甜好吸引😋撻底仲好脆口👏🏻🥘露荀,煙三文魚,大啡菇意大利飯$158滿滿既煙三文魚包圍住😍裏面用上珍珠米,粒粒都好吸汁同好有口感。味道好香好味😋🐽蘋果木煙燻西班牙豬扒$188上枱時會用蓋蓋住,一打開就有煙燻出嚟😍豬扒已經切好一件件👍🏽仲好厚實🤭下層就係又滑又香既薯蓉🤩好有罪惡感🫣🍋青檸鹹檸檬梳打$48最近好熱,梳打微酸,岩哂可以消暑解渴🫢🌸熱情果接骨木花茶$56花茶係用花瓶上,夠哂特別🫢打卡一流😂味道清甜同時有淡淡花香。餐廳環境闊落,食物質素唔錯,仲好有特色🤩位置仲好方便約朋友👍🏽
🍱吃吧招牌拼盤$138
🥘露荀,煙三文魚,大啡菇意大利飯$158
🐽蘋果木煙燻西班牙豬扒$188
🍋青檸鹹檸檬梳打$48
最近好熱,梳打微酸,岩哂可以消暑解渴🫢
🌸熱情果接骨木花茶$56