2022-10-14
我不嬲都好少食呢啲麻甩野😂不過咁岩經過呢頭,就試吓呢一間馳名嘅車仔麵啦😗聽講佢哋用料豐富,唔同一般普通嘅車仔麵,一於試吓先🙀呢碗唔野少$75你又有冇諗過車仔麵都可以食得好奢華?😂有鮑魚食呢?係呢一度就可以滿足到呢一個願望😛呢款車仔麵用料豐富,有香辣玻璃魷魚丶蠔油冬菇丶鮑汁魚肚丶珍寶蟹柳丶 蠔皇紅燒鮑魚(兩隻)!雖然同一般車仔麵嘅價錢爭左一截,但係可以喺車仔麵度食到鮑魚呢啲真係好少見😙魷魚好有咬口,唔會太硬,亦都幾入味~魚肚都有兩大舊亦都鮮甜!最誇張嘅係竟然有兩粒鮑魚仔😆味道都相當唔錯🤟🏻而我呢碗麵揀咗粗麵同埋腩汁,味道都幾好,唔算太重口味,當然佢嘅湯底辣度可以自己調校,因應返你自己嘅個人口味☺️香脆豬元帥 $78呢一款聽到個名都知道係食啲咩啦😂當中有福建豬肉丸丶滷水豬大腸丶台式豬腩肉丶香炸豬頸肉丶泰式炸豬皮~一樣都係好多餸菜,呢一款個賣相比頭先嗰款更加澎湃🤣特別係嗰炸豬皮非常香脆可口!豬肉丸都幾好食,咬落去好多汁,呢一款咁多肉會啱晒食肉獸啊🤔雖然係車仔麵但係佢哋嘅選擇同口味都幾多,都玩一啲特色噱頭嘢,幾吸引人~咁多選擇我諗總有一款啱你食嘅😁
呢碗唔野少$75
香脆豬元帥 $78
豬肉丸都幾好食,咬落去好多汁,呢一款咁多肉會啱晒食肉獸啊🤔