2022-07-12 18 瀏覽
繼續小食篇🙊 呢排香港有好多過江龍台灣餐廳,又會有啲主打台式吐司🍞成日經過我都會心心念念問可唔可以食芋泥🤤今次終於都得到批准俾我一試❗️💜芋泥肉鬆三文治其實一直以來我都好鍾意食芋頭,例如潮州菜有嘅反沙芋,台灣嘅芋頭酥,總之有芋頭嘅嘢我都好鍾意🙊 今次見到芋泥肉鬆吐司,點可以錯過呢個機會😋佢嘅芋泥份量十足,拎上手嘅時候真係有啲墜手🙊芋泥唔會太甜而搶左肉鬆嘅香,2樣野非常之夾。🥪勁芫荽餐肉滑蛋三文治 其實想揀沙嗲牛三文治嘅,好可惜我哋嗰日比較晏去到間店,有幾款比較出名嘅都已經賣晒😟 好彩仲有芫荽咋❗️三文治入邊嘅餐肉係厚切,同塊面包簡直係一比一,芫荽滑蛋唔會炒到好乾🤤-🍹飲品方面,今次我叫咗支奶茶,好多餐廳嘅樽仔奶茶都會好甜,今次佢呢隻就唔叫好甜啦P.S 如果大家想試勻晒所有款式,記得要早啲去❗️因為佢好多去到下晝就已經賣晒啦,聽講佢地嘅小食都唔錯架

繼續小食篇🙊
呢排香港有好多過江龍台灣餐廳,又會有啲主打台式吐司🍞

💜芋泥肉鬆三文治

🥪勁芫荽餐肉滑蛋三文治

P.S 如果大家想試勻晒所有款式,記得要早啲去❗️
因為佢好多去到下晝就已經賣晒啦,聽講佢地嘅小食都唔錯架