2017-08-23
星期日family day諗住搵個地方玩完就食餐好既,去完九龍城寨公園再去九龍城廣場,而山野就正正位於九龍城廣場,都算好方便!我地趕唔切團購,但照book黎食~仲upgrade埋叫生蠔!要加多98蚊一位,平時我地自助餐真係成打咁食,咪照加~但點知生蠔無海鮮醬、只有辣汁,而生蠔唔太新鮮,都係去番酒店食生蠔好~而刺身壽司都無大問題,但d wasabi 好難食,落豉油攪唔溶會變一粒粒好怪而熟食都好唔掂、相睇落係好正,但食落....真係好少食間放題咁樣,牛粒煎同調味都不足,韓式尤魚完全唔係果回事(與相相差太遠)係炸野算幾好,又有榴連波波,天掃羅都幾好味,粟米阿囡大愛,食哂一大碗而甜品真係好普通佢有bb櫈可裝落櫈or 放sofa 上,環境幾好但價錢黎計佢算唔太合格,因埋單二人都700,都夠去一d平價酒店食(仲要好食好多tim)所以真係未必會再去
而甜品真係好普通
佢有bb櫈可裝落櫈or 放sofa 上,環境幾好