2022-01-31 12 瀏覽
近日比較少出旺角食嘢,今日難得出到去當然要搵啲特別啲嘅嘢食下😂見到係蟲二嘅姊妹店喎,咁就梗係試下佢🤩15香料燉牛肉炒飯配煎蛋 🍳($118)簡左小辣煙燻香,小小辣🌶好惹味👍🏻逾食逾開胃同埋個飯都有好多材料嫁有牛肉🐮肉鬆🐷煎蛋🍳橄欖🫒黑豆⚫️青椒🫑睇落份量唔多,但食完都勁飽😂烤粟米蕃茄燉豬手肉醬烤脆餅🥙 ($85)用左豬手肉醬,粟米🌽蕃茄,酸椰菜做個脆餅嘅topping,脆餅其實係墨西哥餅皮,烤到薯片咁脆👍🏻好夠味好好食南乳版德國豬手紫酸菜芝士餡餅🥙($158)我覺得呢一味餸好有驚喜😆因為佢係南乳炆德國豬手加埋酸菜,食落啖啖肉,由於加左酸菜中和翻,所以唔太滯,不過南乳味多啲就更好 另外重配左酸忌廉,莎莎醬同埋牛油果醬!Margarita ($75)食呢一啲嘢食最好就配返杯酒🍷推薦?🟡🟡🟡🟡⚪️有特色得來仲要幾好食,地方又寬落,坐得好舒服😌

15香料燉牛肉炒飯配煎蛋 🍳($118)

烤粟米蕃茄燉豬手肉醬烤脆餅🥙 ($85)

南乳版德國豬手紫酸菜芝士餡餅🥙($158)

Margarita ($75)
食呢一啲嘢食最好就配返杯酒🍷