2020-06-03 83 瀏覽
這間龍華酒店80幾年歷史!地方十分之有懷舊feel!真係可以見証過去年代的從現!地方相當之用來打咭非常之唔錯!懷缅過去!。這間店舖非常之大!地方坐著感覺好舒適!。至於食物方面:最出名红燒乳鴿!賣相非常吸引!睇見都想食!味道非常一流入哂味!鴿肉嫩滑咬入口好有口感!又唔會覺得靱!真係冇得頂!😋😋😋。松仁大良帶子炒鮮奶!賣相真係好靚!食入口非常之又口感十分嫩滑!味道恰恰好!食入口真係唔錯!。沙田風味豉椒物炒蜆!真係夠哂穫氣!原汁原味夠哂風味!味道又唔過咸同埋過辣恰恰好!真係冇得定!。豆腐花十分之特別!用古式木桶仔盛載!十分之嫩滑!比起其它豆腐花好食好多!係用桂花糖水!又唔會好甜!又有桂花嘅清香味!相當之唔錯!。至於價錢方面一般!係咁有特別嘅地方食嘢!真係唔錯!

這間店舖非常之大!地方坐著感覺好舒適!

至於食物方面:

至於價錢方面一般!係咁有特別嘅地方食嘢!真係唔錯!
2020-06-01
10 分鐘 (堂食)