食過呢度幾次 今次終於的起心肝寫食評今次我地一行二人 叫左最平果個course 《晚市120分鐘 特級美國肥牛$178任食》 個course包刺身 火鍋 飲品 少量熟食 甜品 雪糕(openrice有做優惠價$148 但要早一日打去confirm)基本上呢個價錢有刺身同火鍋任食 我對佢要求都唔會太苛刻既 你估我唔驚遭天譴咩!-肉類方面 不過不失啦 正常美國牛既質素 我地都食左幾round既 -刺身都同樣係不過不失正正常常咁囉 佢第一round上既刺身(份量都幾多 尤其係三文魚)我地都有食晒 不過之後就冇再加單 主要想食熱野-火鍋配料選擇都唔少 正常既丸類 粉麵 菜類都有 值得一提既係有原包出前一丁麻油麵任拎唔嬲 都算係幾闊佬既-湯底方面 有日式壽喜燒 骨膠原雞湯 四川麻辣湯 小蕃茄湯 日式昆布湯等等記得之前明明有豆乳湯底ga 點解冇左 希望佢會有返啦 -飲品選擇都幾多 啤酒 道地解茶 Lemon CC 呢一類比較貴價(平價放題黎講)都有得任飲-服務唔錯 入座既時候有位係相信係經理既職員好細心講解個course包d乜 點落order 其他職員都普遍有禮貌 不過就有幾次將我地同隔離枱既or
食過呢度幾次 今次終於的起心肝寫食評

基本上呢個價錢有刺身火鍋任食 我對佢要求都唔會太苛刻既 你估我唔驚遭天譴咩!

記得之前明明有豆乳湯底ga 點解冇左 希望佢會有返啦

-服務唔錯 入座既時候有位係相信係經理既職員好細心講解個course包d乜 點落order 其他職員都普遍有禮貌 不過就有幾次將我地同隔離枱既order搞亂左 另外值得一讚既係雖然話限時120分鐘 但以我幾次既經驗 佢地夠鐘都唔會趕客人走 只要埋左張單 基本上佢都唔會點理你 當然我唔係話鼓勵大家係嗰賴死啦🤣

有興趣既朋友可以睇下openrice個優惠 真係幾抵 不過記得要早一日打去餐廳confirm

利申:非打手

刺身