2023-06-15
身為荃灣地膽既我 已經bookmark左呢個餐廳好耐 哈哈🤤之前見到佢嗰個110分鐘和牛放題 有半價 已經心郁郁😭今次終於比我搵到機會去食 朋友仔生日 但遇唔岩半價既日子 唯有食住其他set 先🥺見setB都唔錯 有成102款,精選牛肉25款、牛肉刺身3款、日本豚肉6款、豚肉8款、雞肉4款、海鮮8款、野菜10款、其他38款🧐見openrice買有平啲 所以就係OpenRice 買左先🤓價格精明眼!有列車送牛牛🚄佢啲牛牛仲有番號 有名有姓 品質保證🐮有個QR code比你scran 一scran就有曬資料 果然一分錢一分貨💾牛牛油脂分布全部都好平均 食落口真係好香好香好香😭然後佢自助區仲有超多選擇 而擺雪糕同雪條個櫃 即係有成10幾款可以揀 仲要全部都係嗰啲日本高質雪糕 見到真係心心眼🍦🐿🍃 Overall真係好高質 我同朋友仔都諗住再戰多次 不過都係等佢6月25號半價嗰轉!🫶🏻舟 •盛合有四款特選肉類 仲有兩隻大大隻嘅扇貝同埋海蝦🤤 扇貝再加上自家秘制嘅醬汁 落去燒😈🫶🏻桶•盛合
🫶🏻舟 •盛合
🫶🏻桶•盛合