2022-11-06
天氣開始涼,係時候去食打邊爐喇!邊爐當然係三五知己去啦!我哋就揀去牛大人到食🐮火鍋我哋揀咗「澳洲極上和牛」套餐,湯底我哋叫咗1️⃣牛夫人秘方麻辣鍋2️⃣台灣鳳梨雞鍋!麻辣湯叫咗我哋接受到嘅極少辣,所以食到尾我哋都覺得好正!男人們叫食物,我哋女人們就出去揀吓飲品、配菜、麵類、調味醬料….等等!飲品除咗不同款式嘅汽水🥤外,仲有特別嘅洛神花茶、白桃烏龍茶、桂花烏龍茶!配菜又夠晒多款揀,只係菜類都夠晒多,仲有台灣出名嘅水蓮可以order叫!丸類亦夠多款選擇!麵類有我鍾意食嘅太子麵😋😋 配菜用盒裝好比客人揀選,方便又衛生!番到埋枱,男人們就叫好晒台灣小吃食!(真夠細心)有台式香腸、鹽酥雞、皮蛋肉鬆豆腐、酥炸甘薯!全部口味都好地道😍🐮牛肉當然係尚承啦,不得不提係佢嘅「澳洲M9和牛牛丸」好juicy又夠彈牙,而且味道夠濃!負責我哋枱嘅員工相當有禮,又好helpful!推介我哋order咩食物、仲教我哋like Fb每人可換取一杯珍珠奶茶🧋嘆吓☺️☺️120分鐘其實都夠時間食嘅,不過就食得好心急😝😝變咗冇咩時間吹水🤭
邊爐當然係三五知己去啦!我哋就揀去牛大人到食🐮