2021-10-31 61 瀏覽
牛頭角既朋友話我知呢間新開張兩個月既炒飯專門店每日都大排長龍😲今個weekend 大家決定照排陣隊試試去!晚餐時間都要等大約十分鐘先有位,不過可能係碟頭飯關係大多既食客都係食完就走!所以唔洗擔心等太耐位!落單用自己電話掃碼落,貨色眾多!而上餐速度迅速!秘製沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯一碟有看似笑臉既日本🇯🇵蛋王之稱既蘭王蛋配上惹味多汁既沙嗲牛肉加上顏色鮮艷既炒飯,再加上有菜脯粒另設!由於份量好多,如女仕/細食人士可考慮要求少飯以免造成浪費!即叫即炸椒鹽豬扒飯同樣係大大碟!金黃色既豬扒,咬落彈牙又juicy !好食到停唔到口😋蜜汁雞翼 同樣地炸到好靚好吸引,而且雞翼好大隻!外層甜甜既蜜汁脆皮再加上內裏熱嫩既雞肉!不錯喔!凍檸茶、凍奶茶都幾大杯加上茶色靚,飲落茶膽係唔錯!而餐廳員工態度有善!有效率!值得一讚👍🏻

落單用自己電話掃碼落,貨色眾多!而上餐速度迅速!

秘製沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯

即叫即炸椒鹽豬扒飯

蜜汁雞翼

凍檸茶、凍奶茶
都幾大杯加上茶色靚,飲落茶膽係唔錯!

而餐廳員工態度有善!有效率!值得一讚👍🏻