2023-03-15 199 瀏覽
是日餐單:⭐️美國特選牛肩胛⭐️優質豚肉⭐️日式炸物⭐️單骨雞翼美國特選牛肩胛牛肩胛好靚,肉質好好,比較結實,好有口感,而且好濃牛味,鍾意食牛嘅朋友啱晒!優質豚肉同樣質素好好嘅豬肉,完全冇豬騷味,而係有豬肉既淡淡香味,唔會好鞋口,碌幾分鐘就食得,好新鮮日式炸物🧡唔同款式嘅炸物都有,炸丸嗰啲都已經好好味,仲有蝦春卷依啲,超香口超惹味,蝦多士比起茶餐廳食更加出色,炸到脆晒嘅多士上面放軟林林嘅蝦膠,超好味!各款口味單骨雞翼6款雞翼🐤呢個係我最驚喜!!!最推介嘅!!!估唔到有咁多隻味嘅雞翼可以食。 而且全部都係砌好嘅單骨雞翼,方便女士進食,好欣賞佢哋嘅細心。蕃茄湯🍅 我諗都唔使諗就嗌咗呢一個 湯底,貪佢勝在有營養,裏面真係有成個蕃茄喺入面。蔬菜嘅配料都好新鮮,冬菇豆卜西蘭花呢啲配料都有,好啱啲想食啲清淡啲健康啲嘅朋友🥦🥕粟米,番茄都好新鮮,好好食!
是日餐單:
⭐️美國特選牛肩胛