係朗豪坊行下,呢間新式嘅燒烤店顯而易見🤩出邊仲有一個買果汁嘅counter😲呢度主打無煙燒烤,裝修簡潔,最重要係唔會食完之後成身一陣味😛呢度主要主打各式烤肉,韓式主菜同小食,仲有唔同水果配搭嘅果汁🍹牛牛板$198唔使諗叫啲咩就可以食足七大部位🤪而且感覺比起散叫化算🤓當中包括牛舌,澳洲西冷,牛板腱,牛肩肉,牛脊,牛肋同牛大腸💁🏻‍♀️我覺得肉質都算唔錯,比較鍾意嘅會係西冷同牛肩肉,只要稍稍點上燒汁就好惹味啦😋食韓國嘢又點可以錯過人蔘雞湯呢,雞湯清甜,帶有淡淡人蔘香,飲落暖胃,可以中和燒烤嘅油膩感,另外雞肉亦都十分滑嫩,而且吸收到湯底嘅精華👍🏻韓式水冷麵$75棉質尚算爽口彈牙,至於你梨汁就根據自己嘅喜好加上,我自己就幾鍾意佢帶酸酸甜甜嘅感覺😝另外仲叫咗兩杯果汁特飲,一杯係redhot,另一杯則是bignsmall,即叫即製,最重要都係揀啱你鍾意嘅水果配搭🙆🏻‍♀️
係朗豪坊行下,呢間新式嘅燒烤店顯而易見🤩

出邊仲有一個買果汁嘅counter😲

牛牛板$198