2022-06-16 82 瀏覽
係朋友嘅介紹之下,今日嚟到呢間平民扒房好食一餐😜朋友果然冇介紹錯,無論係牛定豬食完之後,都令我眼前一亮🤩西班牙黑毛豬豬羽毛 $268:食豬來講呢個價錢算有啲小貴但又真係值呢個價,因為個黑毛豬超級嫩滑😋就咁睇相,仲以為佢係牛🤣但真係超級正!平鐵牛扒 $160: 呢款牛扒厚身得黎唔會柴,肉汁鮮嫩,真心好味道!個粒蒜頭都可以話係靈魂,勁香牛油味😆🤙🏻是日特別版招牌平鐵牛扒 (每日限定)$238:😳雖然大家都係平鐵牛扒,但呢份相對就貴一啲,貴梗係有佢當中嘅道理啦!牛嘅質素已經係高一班,食入去輕輕一咬就斷開,有少少即化嘅感覺!☺️配菜亦都相當出色,我有時仲會配埋啲牛一齊食,感覺相當良好!😚仲有就係任加任食嘅黑松露薯條😈邪惡但食得相當開心🤭

仲有就係任加任食嘅黑松露薯條😈邪惡但食得相當開心🤭